Curs de initiere in hipnoza

Curs de initiere in hipnoza

 
Durata modul: 3 ore (seara)
Data va fi anuntata
Ora: 18:30
GRATUIT
Telefon 0790395842

Esti fascinat de puterea mintii inconstiente?Hipnoza este o stare naturala care ne permite sa comunicam cu mintea noastra inconstienta, unde se afla valorile, convingerile, emotiile si resursele noastre.
Ar fi util sa va ajutati clientii sa acceseze aceasta parte puternica din ei insisi pentru a crea schimbari pozitive?

Acest curs ofera o introducere pentru cei care doresc sa dobandeasca o intelegere mai profunda a acestui subiect fascinant si cum hipnoza poate fi folositoare atat in viata profesionala, cat si in propria ta viata personala.

Multi oameni au o perceptie gresita despre hipnoza ca fiind o forma de misticism; in acest curs veti afla ca nu exista nimic mistic la hipnoza si ca aceasta este o stare naturala a mintii. Hipnoza poate fi folosita in mod eficient pentru cresterea nivelului de energie, sporirea increderii, distrugerea obiceiurilor si multe altele.

Participati la acest curs unic de hipnoza si veti descoperi ce este hipnoza, cum functioneaza si ce este cu adevarat aceasta. Dupa ce ati participat la acest curs, vei descoperi ca ai invatat fundamentele hipnozei si vei putea decide daca este momentul sa devii profesionist in hipnoza certificat international si sa te inscrii la formarea profesionala de hipnoza.

Profita acum si rezerva-ti gratuit locul.

In acest curs introductiv in hipnoza vei descoperi:

✔ Ce este hipnoza si la ce foloseste.
✔ Relatia dintre mintea constienta si mintea inconstienta.
✔ Conexiunea dintre minte si corp.
✔ Cum hipnoza poate fi folosita pentru a induce relaxare si a creste starea de calm.
✔ Jocuri imaginative
Descopera mai mult participand la cursul gratuit de hipnoza din Romania.

Lasa-ne un mesaj

Te vom contacta in scurt timp